Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yleisesti vieraskirjasta:

- Älä säikähdä, jos viestisi ei tule heti näkyviin, sillä minun täytyy hyväksyä se. Tämä juttu roskapostien estämiseksi
- Kaikkien luulisi tietävän ettei mitään häiriköintiä, haukkumista tai sotkemista. Asiallisia parannusehdotuksia voi kertoa.
- Mainoksia saa laittaa, mutta max. viiden rivin mittaisia (allekirjoitusta ei lasketa). Yli viiden rivin mittaiset hylkään automaattisesti, eivätkä ne tule edes näkyviin.

Kaipa nyt tämä oli tässä. Viestisi ilmestyy 5 päivän sisällä, ellen ole lomalla tai muuten en pääse vastaamaan. Jos minulle tulee jokin este, jonka tiedän etukäteen niin ilmoitan siitä etusivulle ja tänne.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Stardusty

10.07.2012 16:35
Hei!

Toi Lisa<3:n tarina oli mun kirjoittama! Käy kattoo Lapin Yön hoitoviekusta! Osoite on: www.lapinyo.suntuubi.com!! En haluaisi käyttää huutomerkkejä, mutta mä oon aikas vihanen sulle Lisa<3!

Vastaus:

Niinpäs onkin. :o Laitanpas sille varoituksen.

Don-Key

Nimi: Lisa<3

10.07.2012 15:54
Moi, voinko hoitaa Beliä? Aasit on ihania Donkeyeyessä.

Vastaus:

Saat alkurahaa 10 va€

Don-Key

Nimi: Aasifani195

09.07.2012 12:37
Moi,
katselin täällä aaseja ja innostuin jutusta, että aaseja hoitsuiksi :). Mulla iski heti silmään nuo poitou-aasit, kun niillä joillain on "tukka silmillä". Eli voisinko hoitaa Belleä? Aasit on ihania Donkeyeyessä! Tuleekos ne tasot tonne ohjeisiin?

-Aasifani195

Vastaus:

Voit hoitaa Belleä ja saat aloitusrahaksi 10 va€. Tasot tulevatkin nyt :)

Don-Key

Nimi: Monica
Kotisivut: http://klinikkakalypso.webs.com/

09.07.2012 11:22
Moikka! Tulin hoitelemaan aasejasi :) Perustarkastukset + Hauska Hepulle jalkojen tarkastus.

Princess Bell: Oli oikein nätisti koko tutkimuksen ajan. Se oli utelias ja hyväntahtoinenkin. Myöskin se oli täysin kunnossa, vaikkakin hieman pullukka..

Grass Bell: Oli hieman hankala aluksi, sillä ei oikein sietänyt kosketustani, ja yritti hieman näykkiä. Kun arvojärjestys tuli selväksi, kä'sittely onnistui hyvin. Tällä oli hampaissa piikkejä, raspasin ne heti pois (ei lisäkuluja). Muuten ok.

Valkokultainen: !Luonnetta ei tiedossa! Oli täysin kunnossa.

Lumituiskuinen: Oli kiltisti, vaikkei niinkään pitänyt tutkimisesta. Antoi kuitenkin käsitellä, ja etenimme ripeästi miellyttääksemme aasia. Oli ok, lukuun ottatta alipainoa, pientä tosin.

Brownie: !Luonnetta ei tiedossa! Oli ok.

Banana Chiquita: Oli oikein utelias ja hieman pelkäsikin. Antoi kuitenkin käsitellä, kunhan otti koko aasin hieman leikkimielellä... Oli kunnossa, vaikka lihoa saisi vielä..

Donkey of the mountains: !Luonnetta ei tiedossa! Lihava, mutta ok.

Airbreather: Oli aika ärhäkkä hoitaa, mutta kovistelun jälkeen rauhoittui kyllä. Sitten se oliin helpompi käsitellä ja se olikin kunnossa...

Stepping Star: !Luonnetta ei tiedossa! Kunnossa...

Lord Smile: Oli ensin hieman epävarma, mutta rohkaistui tutkimuksen edetessä. Lopulta se oli oikein hienosti. Se oli kunnossa, vaikkakin vasemmassa kyljessä oli muutama epämääräinen naarmu, jotka paranevat kotikonstein.

Grey sky in the morning: Oli kiltisti, vaikkakaan ei tehnyt itse mitään tutkimuksen hyväksi. Sitten se vain oli ja oli. Se oli kunnossa, vaikkakin matolääkityksen sille voisi antaa..

Ruohosuu: !Luonnetta ei tiedossa! Kunnossa, hammaspiikit, raspasin pois.

Hauska Heppu: Oli aluksi pahan näköinen, mutta tutustuttuamme se lempeni paljon.Se oli muuten kunnossa, mutta, kuten tiedättekin jalassa oli vielä katsottavaa.
Jalkojen tarkastus: Se todella ontui vasenta takastaan. Siinä oli muutama naarmu ja kaikki viittaisi vain sen lyöneen sen johonkin. Seurataan jalkaa, mutta nyt sillä ei saa tehdä mitään, lepoa vain.

Mountain Bell: Oli leikkisä ja utelias, mutta hieman arka hoitaa. Se oli kunnossa.

Tässä kaikki tällä kertaa, maksua Kalypsoon. Kiitos!
- Monica
Klinikka Kalypso

Vastaus:

Kiitoss! Tulen maksamaan. Olen pahoillani kun kaikilla ei ole luonteita. Katsellaan Hepun jalkaa ja päästetään sitä aina välillä laitumelle. Jos se ei parannnu muutaman viikon kuluessa niin pyydän tarkastamaan uudestaan.

DOn-Key

Nimi: Elyna

09.07.2012 09:02
Voinko hoitaa Hauskaa Heppua? Aasit on ihania Donkeyeyessä!

Vastaus:

Voit hoitaa Heppua. Teen sinulle kaapin. Saat aloitusrahaa 10 va€.

Don-Key

Nimi: vidia
Kotisivut: http://www.vidia.suntuubi.com/

07.07.2012 15:25
osoite on..

Vastaus:

:D

Don-Key

Nimi: vidia

07.07.2012 15:24
Etsitkö hoitohevosta? No jos etsit löydät sen viherniityn ratsastuskoululta. Sopisiko sinulle vauhdikas Venus vai pieni Pedro. Vai olisiko sittenkin parempi ottaa pikku varsa Snowis. Katso itse ja ota hoitoheppa.

Vastaus:

Katsotaan.. :)

Don-Key

©2020 Virtuaalinen aasitalli Donkeyeye - suntuubi.com